Форум сервиса

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сервиса » Дополнения к форумам » Реставрация ванны


Реставрация ванны

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У нас в квартире чугунная ванна, Она конечно же старая и со сколами. Заменить её на новую очень проблематично, Поэтому задумалась о реставрации, Кто-то уже делал, как результат?

0

2

Я не реставрировала. Не вижу в этом смысла. Лучше купить новую и не париться.

0

3

Як це не бачите сенсу? Для початку, чавунна ванна сама по собі дуже хороша і в наш час такої якості вже не зустрінеш. Ну, і просто, відреставрувати ванну в рази дешевше, ніж купувати нову. А вам, Katusha, для відновлення чавунної ванни сюди https://xn----7sbabhcq4eavdjn4dxhte.xn--j1amh/Івано-Франківськ.html раджу звернутися. Фахівці цієї фірми дуже якісно виконали реставрацію моєї ванни. Для цього вони використовували рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл), який не викликає алергії і не має запаху. Ось вам номер 0671151517, телефонуйте уточнюйте усі деталі.

0

4

Vaider написал(а):

Як це не бачите сенсу? Для початку, чавунна ванна сама по собі дуже хороша і в наш час такої якості вже не зустрінеш. Ну, і просто, відреставрувати ванну в рази дешевше, ніж купувати нову. А вам, Katusha, для відновлення чавунної ванни сюди https://www.vannaservis.vn.ua/if/.html раджу звернутися. Фахівці цієї фірми дуже якісно виконали реставрацію моєї ванни. Для цього вони використовували рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл), який не викликає алергії і не має запаху. Ось вам номер 0671151517, телефонуйте уточнюйте усі деталі.

Замовив реставрацію ванни на сайті "ремонтик". Менеджер чітко все пояснив, і вже на другий день у мене проходила реставрація ванни, робив майстер, все зроблено чітко, ванну не впізнати, просто нова. За собою все прибрав, дав письмову гарантію. Все сподобалось, тому рекомендую! Ці люди - фахівці своєї справи. https://www.remontuk.com/restavratsiya- … frankivsk/

0


Вы здесь » Форум сервиса » Дополнения к форумам » Реставрация ванны