Форум сервиса

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум сервиса » Интернет » Реставрация ванны


Реставрация ванны

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Привет. Услышала о такой услуге, как реставрация ванны. Кто-то делал у себя? Понравилось?

0

2

Не слышал. Но заинтересовался.  Жена настаивает на покупке новой, но это очень хлопотно.

0

3

Вітання. Ми у батьків ванну реставрували. Там стара була, вже блякла з жовтим нальотом, дрібними подряпинами і сколами. Мені знайомі дали номер телефону 0984440098 компанії https://restavrator.te.ua/lutsk.html де покрити ванну акрилом за ціною обходитися не дорого і якість роботи відмінна. А ще в якості матеріалу вони використовують рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл), який не шкодить здоров'ю і не має запаху. Роботи з нанесення матеріалу зайняли не більше трьох годин і ще 36 годин на те, щоб він висох. Після реставрації ванна стала як нова: гладка і біла. Батьки задоволені.

0

4

Tokar написал(а):

Вітання. Ми у батьків ванну реставрували. Там стара була, вже блякла з жовтим нальотом, дрібними подряпинами і сколами. Мені знайомі дали номер телефону 0984440098 компанії https://www.vannaservis.vn.ua/lc/ де покрити ванну акрилом за ціною обходитися не дорого і якість роботи відмінна. А ще в якості матеріалу вони використовують рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл), який не шкодить здоров'ю і не має запаху. Роботи з нанесення матеріалу зайняли не більше трьох годин і ще 36 годин на те, щоб він висох. Після реставрації ванна стала як нова: гладка і біла. Батьки задоволені.

Глянцева, білосніжна, без нальоту ванна була однією з моїх мрій, яку здійснила компанія "ремонтик у місті Луцьк. Після реставрації пройшло вже майже 2 роки, а я ще не можу налюбуватися. Все блистить, сяє. Здорово, що є до кого звернутись на рахунок такого питання. https://www.remontuk.com/restavratsiya-vann-lutsk/

0

5

мне понравилось, круто очень

0


Вы здесь » Форум сервиса » Интернет » Реставрация ванны